Pojdi na vsebino

FIZIOTERAPIJA NA DOMU | rehabilitacija doma | KJERKOLI PO SLOVENIJI

DOM. UČINKOVITOST. UDOBJE.

FIZIOTERAPIJA NA DOMU

__________________________________________________________

Ali ste se kdaj počutili omejene zaradi poškodbe ali telesnih težav, ki vam preprečujejo obisk ambulante? Naša storitev fizioterapije na domu je tukaj, da vam ponudi udobje in oskrbo, ki jo potrebujete, ne da bi zapustili udobje svojega doma.
Naša fizioterapija na domu je namenjena vsem, ki potrebujejo strokovno rehabilitacijo in terapijo, vendar imajo omejitve pri obiskovanju tradicionalnih kliničnih okolij. To vključuje starejše osebe, ljudi s slabšo mobilnostjo ali tiste, ki se težje premikajo bodisi zaradi bolezni bodisi zaradi poškodbe. Izkušen fizioterapevt tako prinaša celostno in prilagojeno oskrbo neposredno k vam, kjerkoli že ste.

Zavezani smo zagotavljanju dostopne oskrbe, zato se trudimo, da so naše cene konkurenčne in še ugodnejše za naše zveste stranke. Verjamemo, da bi moral imeti vsak dostop do kakovostne fizioterapije, ne glede na finančni položaj. Poleg tega zagotavljamo izjemno prilagodljivost glede terminov in lokacij ter si prizadevamo zagotoviti, da je naša storitev kar najbolj priročna za vas.

Z našo fizioterapijo na domu lahko izboljšate svojo funkcionalnost, zmanjšate bolečino in izboljšate kakovost življenja, vse brez nepotrebnega stresa in truda. Zaupajte nam, da vam bomo nudili najboljšo možno obravnavo, kjerkoli že ste. Obrnite se na nas danes in začnite pot do boljšega zdravja in dobrega počutja.

Delovni čas

____________________

Po dogovoru.

Fizioterapijo na domu izvajamo po celotni Sloveniji.Pokličite nas in rezervirajte svoj termin - brez čakalnih dob!

Preverite CENIK.

Nazaj na vsebino